Hjem    EAV  Immunterapi   Diapulse    Biopati   Forskning    Om oss    Kontakt


Atle Løvaas

Atle Johan Løvaas.
Løvaas er utdannet fysioterapeut i Berlin på 70- tallet. Ble i 1974 skolert i Akupunktur-Massasje etter Willy Penzels metode. Deretter tok han 3-årig utdannelse i klassisk TCM og akupunktur hos den hollandske legen Dr. Jack Riethoven. Har vært 6 ukers studietur ved akademiet for kinesisk medisin i Beijing. Siden gikk han på kurser i England hos Heilpraktiker Adrian Lindeman og lærte den metoden som han i en alder av 71 fortsatt driver. Elektro Akupunktur etter Dr. Reinhold. Voll også kalt. EAV. Denne metoden har han nå drevet med i 20 år.
Løvaas har blitt pga. denne metoden rettsforfulgt av norske helsemyndigheter helt til Høyesterett for kvakksalveri. Dette krevde syv år av hans liv. Saken endte med full seier og et lite erstatningsbeløp.

Dr. Reinhold Voll var lege i Tyskland og utviklet en meget genial metode som i Tyskland er relativt vanlig og kjent. Voll var født i 1909 i Berlin og var sønn av en arkitekt. Han studerte selv arkitektur og ville følge i sin fars fotspor. Siden han også var svært musikalsk studerte han også musikk. Det sies at han kunne blitt en stor konsertpianist.

Siden slo han tvers over og begynte medisinstudiet og ble lege. Han flyttet til Hamburg like før krigen. Men da byen begynte å bli bombet av engelskmennene fant han det fornuftig å flykte til Bayern hvor han slo seg til i en liten by. Der  praktiserte han vanlig skolemedisin, men ble fort frustrert av manglende resultater.

Han fikk kunnskaper om akupunktur og prøvde seg på det. Dette forsto han var en gammel kinesisk metode som virket. Analytisk som han var ville han finne mer ut om hva et akupunkturpunkt var.  Han fikk en ingeniør Pitterling fra München til å lage et måleapparat(Dermatron) som han kunne måle de ulike punktene med. Det vil si motstanden i huden(Ohm).  Han fant ut at et akupunkturpunkt som gikk til et sykt organ hadde svakere verdier, enn et punkt som gikk til et friskt organ. På denne måten fant han også ut hvilke medisiner som styrket punktene. Og som dermed også gjorde pasienten frisk. Til dette fikk han også hjelp av Pitterling, som laget en testplate tilknyttet apparatet. Dermed var metoden EAV - et «Kolombi-Egg» - født.
Det han da gjorde, når han fant en feilmåling på et punkt, var å sette små glass med ulike medisiner oppå testplaten. Hvis målingene da gikk til normal måling, som på apparatet er 50, hadde han funnet en medisin som virket. Slik kunne han teste alle organer i kroppen.

Siden samarbeidet Dr. Voll med Dr. Reckeweg som hadde kunnskaper om homøopatiske midler som han kalte for «nosoder». Dette vil si sykdomsfremkallende virus, bakterier, cyster, galle- og nyresteiner osv. Da hevet testmetoden seg enda et skritt. Nå kunne man virkelig hjelpe folk i langt større grad enn før. Det betyr at metoden elegant kunne påvise og fjerne enhver mikrobe fra alle organer. Metoden har ingen bivirkninger og er helt ufarlig. «Medisinene» som brukes er kun vann som har blitt elektronisk kopiert i et apparat fra testampullene. Disse  har da mot-frekvensene til de ulike mikroorganismene. Immunforsvaret får da en lettere jobb med drive de ut av kroppen. I Tyskland har metoden blitt relativt vanlig og det sies at det tyske fotball-landslaget blir testet og behandlet med metoden.

Da Dr. Voll ble - etter sin død - foreslått som Nobel-prisvinner i medisin, viste komiteen i Stockholm så liten respekt overfor de som kom med forslaget – at de ikke en gang svarte på henvendelsen. Alternativ medisin som ikke støtter den farmasøytiske industrivirksomhet har ingenting der å gjøre.